Uripku Ning Jogja Sing Ngangenin

Kangen jogja judule hehehe, urip ku ning jogja saat aku ngejajal izamedia sunggu nyenengiki. Aku melu urip ning jogja kae, kangen tuku maskobis, kangen tuku nyusu ning jakal atas, kangen ngeburjoan. Pokoke jogja kui dabesttt bahagia aku urip ning sono kae. Konco2 ku ning jogja kui baek kabehhhh, koplok kocak mlebu jadi 1. Kapan aku […]